fbpx

Politika zasebnosti

1. KAJ STORIMO Z VAŠIMI PODATKI?

Ob nakupu iz naše trgovine, zbiramo osebne podatke, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Ko brskate po naši spletni trgovini, tudi samodejno prejemamo vaš IP (internet protocol) naslov, kjer lako vidimo informacije o vašem brskalniku in operacijskem sistemu. Email marketing:  Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljamo e-pošto o naših produktih spletne trgovine, nove proizvode in druge novosti.

2. SOGLASJE

Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, podatke vaše kreditne kartice, naročila ali podatke za dostavo, to pomeni, da soglašate z našim zbiranjem in uporabo podatkov. Če bomo prosili za vaše osebne podatke za sekundarne razloge, kot so trženje, bomo zahtevali neposredno vnovično dovoljenje oz. imate priložnost, da zavrnete. Kako umaknem svoje soglasje? Če si po tem, ko potrdite, premislite, lahko svoje soglasje umaknete svoje soglasje, tako, da se obrnete na info@idejpi.si.

3. RAZKRITJE

Vaše podatke lahko razkrijemo samo v primeru če to zahteva zakon ali če kršite naše Pogoje Storitve.

4. STORITVE ZUNANJIH PONUDNIKOV

Na splošno bodo zunanji ponudniki, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke samo po potrebi, da bodo lahko opravljali storitve, ki nam jih zagotavljajo. Nekateri tretji ponudniki, na primer prehodi za plačila in drugi procesorji plačilnih transakcij, pa imajo svoje izjave o zasebnosti v zvezi s podatki, ki jih potrebujemo za zagotovitev potrebnih za nakup povezanih transakcij. Za te ponudnike priporočamo, da preberete njihove izjave o zasebnosti, da boste razumeli, kako bodo ti ponudniki ravnali z vašimi osebnimi podatki. Zlasti ne pozabite, da so nekateri ponudniki morda nameščeni ali imajo objekte, ki se nahajajo v različnih jurisdikcijah kot vi ali mi. Če nadaljevanjete dejavnosti, ki vključujejo opravljanje storitev s strani tretjega ponudnika storitev, potem lahko za vaše podatke velja zakonodaja (-e) pristojnosti (-ov), v kateri se nahaja ponudnik storitev ali njegove storitve.  Ko zapustite spletno mesto naše spletne trgovine ali se preusmerite na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ki je ne ureja več ta pravilnik o zasebnosti ali Pogoji storitve našega spletnega mesta.

5. VARNOST

Za zaščito vaših osebnih podatkov bomo sprejeli ustrezne previdnostne ukrepe in sledili najboljšim praksam industrije, da bomo zagotovili, da se ne bodo nepravilno izgubili, zlorabili, razkrili, spremenili ali uničili. Če nam posredujete podatke o svoji kreditni kartici, jih šifriramo s tehnologijo SSL in shranimo s šifriranjem AES-256. Čeprav noben način prenosa po internetu ali elektronskem shranjevanju ni stoodstotno varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS.

6. PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali ponudnik storitev na trdi disk vašega računalnika naloži prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), kar omogoča sistemom spletnega mesta ali storitev, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in si zapomnijo določene podatke. Na primer, piškotke uporabljamo, da nam pomagajo in ne pozabimo obdelati predmete v nakupovalni košarici. Uporabljajo se tudi za lažje razumevanje vaših nastavitev na podlagi preteklih ali sedanjih strani dejavnosti, kar vam omogoča, da vam mi zagotovimo boljše storitve. Piškotke uporabljamo tudi za pomoč, zbiranje zbirnih podatkov o prometu na spletnem mestu in interakciji na spletnem mestu, da vam lahko v prihodnosti ponudimo boljšo izkušnjo in orodja.

7. POLNOLETNOST

Z uporabo te spletne strani izjavlja vsak uporabnik, da je polnoleten.

8. SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko zasebnosti. Spremembe in pojasnila začnejo učinkovati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo s tem pravilnikom spremenili vsebinske spremembe, vas bomo tukaj obvestili, da je bila stran posodobljena, tako da se zavedate, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji. Obvestili vas bomo tudi če je naša trgovina pridobljena ali združena z drugim podjetjem, tako se lahko vaši podatki prenesejo na nove lastnike.

VPRAŠANJE IN KONTAKTNE INFORMACIJE

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, vložiti pritožbo ali preprosto želeti več informacij, se obrnite na info@idejpi.si.

Shopping Cart